Ledenvergadering | ma 14 oktober '19

15 oktober 2019 13:09

De ledenvergadering in oktober was een bijzondere editie. Tijdens de maanden oktober en november kunnen geïnteresseerde kandidaat-leden de sfeer komen opsnuiven tijdens een ledenvergadering. Op 14 oktober verwelkomden we maar liefst 8 potentiële leden. Na de ledenvergadering van november wordt besproken hoeveel dames nog in het nieuwe lopende jaar kunnen aansluiten.

Tijdens deze druk bijgewoonde editie van oktober nodigde InnerWheel Knokke-Oostkust Dr Barbara Lebbe uit als gastspreker. Dr Lebbe is geboren en getogen in Brugge. Zij vertelde begeesterd en gedetailleerd over het belang van prenatale diagnostiek.

Over dokter Barbara Lebbe

Na haar studies geneeskunde aan de KU Leuven promoveerde ze als arts in 2010. Vervolgens volgde zij een specialisatieopleiding Gynaecologie – Verloskunde. In juli 2015 kreeg zij haar erkenning als gynaecoloog, waarna zij een bijkomende tweejarige opleiding in hoogrisicoverloskunde, prenatale diagnose en echografie genoot in het UZ Leuven.
Sinds 1 oktober 2017 versterkt dr. Barbara Lebbe het Maternal Intensive Care (MIC)-team, waar ze mee instaat voor de begeleiding van hoogrisicozwangerschappen om zowel foetale als maternale redenen, alsook de prenatale diagnostiek. Daarnaast is zij binnen de dienst Gynaecologie-Verloskunde als verloskundige actief.